Blog

van gepest naar sta sterk trainer

Pesten brengt blijvende schade met zich mee, dat weet Cheryl helaas ook. Ze is van jongs af aan lange tijd gepest, maar heeft deze nare ervaring omgezet tot iets positiefs: ze schreef een boek en volgde de opleiding tot Sta Sterk trainer.

Onderscheiden

Hoe kun jij je onderscheiden ten opzichte van andere professionals die werken met kinderen en jongeren? Welke hulp kun jij bieden en wat maakt jou een unieke trainer? In deze blog nemen we je mee hoe de opleiding tot Sta Sterk trainer jou klaarstoomt tot dé nieuwe verschilmaker. 

Kom jij ook in actie op de Landelijke Dag tegen Pesten op 19 april? Investeer in de positieve omgang van kinderen en jongeren met elkaar.

Als aanspreekpunt zichtbaar zijn op school is zeer belangrijk, zodat leerlingen weten waar ze pestgedrag kunnen melden en zodat er op tijd ingegrepen wordt. Hoe zichtbaar ben jij? 

In 2023 hebben wij ons ingezet om bij te dragen aan sociale veiligheid. We blikken samen met jou terug op de belangrijkste momenten. Lees je mee?

"Toen hun zoon thuis kwam met de boodschap gepest te worden, hadden de ouders een andere visie. Ik kon ze handvatten bieden hun zoon te ondersteunen." Aldus Mariëlle

Juf Jantien is als leerkracht betrokken bij de Sta Sterk training van Sanne. Met het aangesloten zijn bij dit proces, maakt Jantien als juf het verschil.